Om Enable

Sådan skaber vi success

Mød vores kompetente team

Vores team består af professionelle, som har været i branchen længe. Dette betyder, at du kan være sikker på at få den bedste ydelse og at vi altid står klar til at hjælpe din virksomhed. Vi har også en afdeling i Storbritannien, enable.services.

Charlotte af Sandeberg
HR/Finans – Partner

Charlotte er ansvarlig for HR og Finans, som tidligere har arbejdede med HR i offentlig og privat sektor.

Kristian af Sandeberg
SENIOR CONSULTANT & PARTNER

Med en passion for kundeservice er Kristian Af Sandeberg en mand med stor erfaring og ekspertise. Kristian har mere end 15 års erfaring indenfor CRM-løsninger. Med 11+ års direkte erfaring med SugarCRM, tilbyder Kristian en ekspertise, som vi er stolte af at kunne tilbyde til vores kunder.

Kristian Dahl Søttrup
BDR -Solution konsulent

Kristian er vores solution konsulent med fokus på monday.com. Kristian har en M.SC i Strategic Market Creation og har en bred brancher erfaring. Men sin brede erfaring og god proces forståelse, rådgiver Kristian vores kunder til at få det optimale ud af monday.com.

Jonathan Cutting
INFRASTRUCTURE DIRECTOR

Jonathan er vores Indfrastruktur direktør og har en lang række af succesfulde projekter bag sig. Jonathans har en bred viden, som dækker over flere forskellige discipliner indenfor DevOps, Solutions Architecture, Technical Analysis, Customer Relationship Management (CRM) og HTML.

Bill Cousins
DEVELOPER

Bill er en af ​​vores dygtige softwareudviklere, som har specialiseret sig indenfor HTML-kodning, Windows, Photoshop, spiludvikling og informationsteknologi. Han har været softwareudvikler i mere end 4 år, og han holder sig løbende opdateret i forhold til tidens trends.

Lee Ingham
TRAINING MANAGER

Lee er vores træningschef. Han er EMEA-kvalificeret Sugar-instruktør. Lee´s ekspertise sikrer at vi kan forbedre og uddanne vores kunder i, hvordan de kan arbejde smartere med deres CRM-system. Lee kan hjælpe dig med at omdefinerer jeres læringsrejse, og sikre at I kan nå jeres mål.

Daniel Cherrington
DEVELOPMENT MANAGER

Daniel har været en del af Enable familien i mere end 12 år og har været med os fra starten. Daniel er en stærk manager, som forstår sig på hvor hurtigt udviklingen kan gå. Til dags leder han vores team af udviklere, og er med til at sikre, at vi altid kan tilbyde dig den højeste standard.

Sådan skaber vi success

Vores kernekompetencer

Tænk fremad

Ingen kan spå om fremtiden, men det bør ikke afholde dig fra at gøre et relevant forsøg. Brug de rette værktøjer til at planlægge, hvor jeres virksomhed skal hen i fremtiden.

Succesfulde projekter

Vi tror på det rette samarbejde, både skaber synergi og gode relationer. Derfor er det vigtigt for os at opbygge et langt samarbejde, som er til gavn for alle interessenter.

Høje ambitioner

At opnå langvarig succes, kræver ofte hårdt arbejde og den rette strategi. Vores team står altid forrest, når det handler om at få projektet klar til tiden.

Z

Kunden i fokus

Vi stræber efter at tilbyde en uovertruffen kundeservice – altid.
Det betyder at vi altid tilbyder løsninger og services, som er moduleret efter jeres ønsker.

Customer Relationship
Management med SugarCRM

Enable er et, af de få udvalgte SugarCRM Advanced partners, som på globalt plan giver mulighed for at tilbyde service fra start til slut. Det betyder at vi dækker alle dine behov ved hjælp af interne ressourcer. Det betyder også at vi ikke outsourcer eller hoster din data hos 3. parts virksomheder.

Vores services favner bredt og sikrer at vi kan tilbyde alle de løsninger, som din virksomhed eftersøger. Dette dækker over alt fra hosting, data migration, konsulentydelser, til skræddersyede løsninger, som er tilpasset til jeres ønsker. Vores ydelser udføres af vores danske team, som altid står klar til at rådgive.

Som et af de eneste SugarCRM Hosting Partneres, tilbyder vi vores kunder, hosting løsninger, som bliver hostet i vores egne datacentre i England, hvorfra disse også bliver drevet og administreret.

SugarCRM-Advanced-Partner-Badge

Sådan skaber vi success

Vi værner om vores kerneværdier

Rådgivning

Når din virksomhed udvikler sig, er det naturligt, at der opstår nye udfordringer og behov. Som kunde hos os, er vi med, hvert skridt på vejen. Vi hjælper, udfordrer og leder dig til den bedst mulige løsning, uanset udfordring. Vi har mange års erfaring med implementering af softwareløsninger, derfor leverer vi ærlige og kompetente løsninger, der arbejder mod skalerbare og fremtidssikrede løsninger for din virksomhed.

Premium Support

Vi leverer tekniske supporttjenester, som er forankrede i lokale løsninger. Dette inkluderer lokalhostede systemer med en hurtig responstid. I en verden, hvor vi alle er afhængige af forskellige platforme og applikationer for at gøre det muligt at sikre at den daglige drift kører optimalt. Derfor tilbyder vi support som sikrer at du altid har adgang til dine data.

Enable Cloud

Vi tilbyder fuldt styrede hostingløsning, som vi kalder Enable Cloud. Vi ønsker, at du får den bedst mulige oplevelse, derfor tilbyder vi en hurtig, sikker og pålidelig hostingløsning. Ved denne løsning, har du fuld kontrol over dine data, mens vores ekspertteam overvåger og vedligeholder dine systemer. Vi er stolte af kunne præstere en oppetid på 99% i gennemsnit, de sidste 6 år.

Udvikling

Vi er specialister i at tilpasse software, hvilket sikrer, at dine systemer fungerer efter dine ønsker. Virksomhedens behov ændrer sig over tid og vi ved, hvor vigtigt det er at kunne modificere de applikationer, som du har til rådighed. I disse tilfælde kan vi hurtigt og effektivt udvikle tilføjelsesmoduler eller applikationer, som imødekommer dine specifikke krav.

Træning & uddannelse

Vores certificerede undervisere tilbyder skræddersyet træning i specialiseredes løsninger, der giver dig og dit team værktøjer og viden til at lykkes. Vi forstår, at en standardløsning ikke passer til alle.  Dette er også gældende når det handler om træning og uddannelse. Vi tilbyder mange forskellige typer af uddannelse, som tilpasses jeres ønsker.

Opgaver løst

Kunder

Hosting kunder

Succesfulde implementeringer

Succesfuld evaluering

 • Opgradér jeres virksomhed
 • Gennemgang og kortlægning af funktionelle krav
 • Detaljeret plan for løsninger
 • Brug af Business case og ROI-beregninger

Projekt succes

 • Formel projektstyring
 • Aktiv deltagelse fra både bruger og ledelse
 • Agil tilgang og løbende implementeringer
 • Vidensdeling fra nuværende og tidligere projekter

Operationel succes

 • Træning af slutbrugeren
 • Hjælp til ændringer i organisationen
 • Vedvarende systemforbedringer
 • Mulighed for kontinuerlig feedback

Hvordan skal vi hjælpe dig?

Blog

Vi holder dig opdateret

Vi ønsker at være en uundværlig resource for vores kunder. Derfor vil vi gerne dele vores viden med dig. 

Bridging the gap between CRM and customer experience

Bridging the gap between CRM and customer experience

One of the most talked-about topics when it comes to customer relationship management (CRM) is customer experience. To create a remarkable customer experience, you need to obtain a positive relationship with your clients throughout the entire customer journey. Keeping...

How SMART are your goals?

How SMART are your goals?

Most people set themselves tasks for the week because they feel as though they will be more productive that way, which is true! Goals generally help you achieve more in any scenario, whether that's at work or in your personal life. For example, if you want to go on...