Om EnableN

Mød vores kompetente team

Vores team består af professionelle, som har været i branchen længe. Dette betyder, at du kan være sikker på at få den bedste ydelse og at vi altid står klar til at hjælpe din virksomhed.
Charlotte af Sandeberg
HR/Finance Partner
Charlotte er EnableNs ansvarlige for HR og Finans. Hun kommer med erfaring fra tidligere arbejde inden for HR-feltet i både den offentlige og private sektor.
Kristian af Sandeberg
Kristian af Sandeberg
Senior Consultant & Partner
Med en passion for kundeservice er Kristian Af Sandeberg en mand med stor erfaring og ekspertise. Kristian har mere end 15 års erfaring inden for CRM-løsninger. Med mere end 11 års direkte erfaring med SugarCRM, tilbyder Kristian en ekspertise, som vi er stolte af at kunne tilbyde til vores kunder.
Alberte Scharffenberg-Kjær
Marketing Manager
Alberte er EnableNs Marketing Manager, og er ansvarlig for al markedsføring af monday.com.
Om EnableN
Jonathan Cutting
Infrastructure Director
Jonathan er vores Infrastruktur Direktør, som kommer med en lang række af succesfulde projekter bag sig. Jonathan har en bred viden, som dækker over flere forskellige discipliner inden for DevOps, Solutions Architecture, Technical Analysis, Customer Relationship Management (CRM) og HTML.
Daniel Cherrington
Development Manager
Daniel har været en del af EnableN familien i mere end 12 år, og har været med os fra starten. Daniel er en stærk Manager, som forstår sig på hvor hurtigt udviklingen kan gå. Til daglig leder han vores team af udviklere, og er med til at sikre, at vi altid kan tilbyde dig den højeste standard.

Vores kernekompetencer

Tænk fremad

Ingen kan spå om fremtiden, men det bør ikke afholde jer fra at gøre et forsøg. Brug de rette værktøjer til at planlægge, hvor jeres virksomhed skal hen i fremtiden.

Succesfulde projekter

Vi tror på, at det rette samarbejde både skaber synergi og vigtige relationer. Derfor er det essentielt for os at opbygge et langt samarbejde, som er fordelagtigt for alle interessenter.

Høje ambitioner

At opnå langvarig succes kræver ofte hårdt arbejde kombineret med den rette strategi. Vores team står sikrer altid at få projektet klar til tiden.
Z

Kunden i fokus

Vi stræber efter at tilbyde en uovertruffen kundeservice – altid.
Det betyder, at vi altid tilbyder løsninger og services, som er skræddersyet efter jeres ønsker.

Succes for os er at værne om vores kerneværdier

Rådgivning

Når din virksomhed udvikler sig, er det naturligt, at der opstår nye udfordringer og behov. Som kunde hos os, er vi med, hvert skridt på vejen. Vi hjælper, udfordrer og leder dig til den bedst mulige løsning, uanset udfordring. Vi har mange års erfaring med implementering af softwareløsninger, derfor leverer vi ærlige og kompetente løsninger, der arbejder mod skalerbare og fremtidssikrede løsninger for din virksomhed.

Premium Support

Vi leverer tekniske supporttjenester, som er forankrede i lokale løsninger. Dette inkluderer lokalhostede systemer med en hurtig responstid. I en verden, hvor vi alle er afhængige af forskellige platforme og applikationer for at gøre det muligt at sikre at den daglige drift kører optimalt. Derfor tilbyder vi support som sikrer at du altid har adgang til dine data.

EnableN Cloud

Vi tilbyder fuldt styrede hostingløsning, som vi kalder EnableN Cloud. Vi ønsker, at du får den bedst mulige oplevelse, derfor tilbyder vi en hurtig, sikker og pålidelig hostingløsning. Ved denne løsning, har du fuld kontrol over dine data, mens vores ekspertteam overvåger og vedligeholder dine systemer. Vi er stolte af kunne præstere en oppetid på 99% i gennemsnit, de sidste 6 år.

Udvikling

Vi er specialister i at tilpasse software, hvilket sikrer, at dine systemer fungerer efter dine ønsker. Virksomhedens behov ændrer sig over tid og vi ved, hvor vigtigt det er at kunne modificere de applikationer, som du har til rådighed. I disse tilfælde kan vi hurtigt og effektivt udvikle tilføjelsesmoduler eller applikationer, som imødekommer dine specifikke krav.

Træning & uddannelse

Vores certificerede undervisere tilbyder skræddersyet træning i specialiseredes løsninger, der giver dig og dit team værktøjer og viden til at lykkes. Vi forstår, at en standardløsning ikke passer til alle.  Dette er også gældende når det handler om træning og uddannelse. Vi tilbyder mange forskellige typer af uddannelse, som tilpasses jeres ønsker.

EnableN hjælper jer med

Succesfuld evaluering

 • Opgradér jeres virksomhed

 • Gennemgang og kortlægning af funktionelle krav

 • Detaljeret plan for løsninger

 • Brug af Business case og ROI-beregninger

Projektsucces

 • Formel projektstyring
 • Aktiv deltagelse fra både bruger og ledelse
 • Agil tilgang og løbende implementeringer
 • Vidensdeling fra nuværende og tidligere projekter

Operationel succes

 • Træning af slutbrugeren
 • Hjælp til ændringer i organisationen
 • Vedvarende systemforbedringer
 • Mulighed for kontinuerlig feedback

Hvordan skal vi hjælpe dig?