Optimering af marketing management processer

Succesfuld marketing starter med en strategisk managementproces, der forholder sig til hvilke typer marketing din virksomhed skal fokusere på: e-mail marketing, SoMe, PR eller noget helt fjerde. Hvis din virksomhed er veletableret, er sandsynligheden for at I allerede har lagt jeres marketingstrategi, stor. Hvis din virksomhed er relativt ny, er der rimelig sandsynlighed for, at I endnu ikke har udarbejdet en komplet marketingstrategi. Uanset om din virksomhed er ny eller etableret, kan monday.com hjælpe med skabelse og optimering af effektive marketing management processer, der kan tage din virksomhed til nye højder.

Hvad er en marketing managementproces?

Marketingmanagementprocessen er en række af strategiske management initiativer, der gør det muligt for marketingteamet at effektivt optimere en kampagne. Processen er en langsigtet og kontinuerlig del af marketingplanen, fordi den kræver indsats, analyse og tilpasningsevne. Ved at implementere den rigtige strategi, kan dit marketingteam analysere, innovere og eksekvere kampagner effektivt.

Vejen til en effektiv marketingmanagementproces

Det er altafgørende for din virksomheds succes at udvikle og/eller optimere en organiseret og effektiv marketingmanagementproces. Processen bør fokusere på at udvikle, eksekvere og måle på en strategi der konverterer kunder, hurtigt.

Vi har beskrevet fire steps, der skal sikre, at din marketingmanagementproces passer til dine behov og målsætninger, med hjælp fra monday.com.

Step 1: Analysér

Det er helt essentielt, at du først og fremmest forstår, at analyse er rygraden i en data-dreven marketingmanagementproces. Det er nødvendigt at udføre grundig markedsresearch på dit target market og konkurrenter. Det er også en god idé at analysere effektiviteten af tidligere marketingkampagner – det vil skabe indsigt i kerneforbrugeren, deres behov og pain points, og skabe forståelse for, hvordan du mest optimalt og effektivt tilbyder dem et produkt eller en service.

monday.com gør analyseprocessen nemmere og mere glidende, da værktøjet er et centraliseret digitalt workspace. Med monday.com kan du tracke eksisterende kampagner, identificere trends og evaluere kampagneperformance.

Step 2: Opsæt klare målsætninger

At sætte klare målsætninger skaber retning, formål og visioner for dit team. Det gør det muligt for din marketingafdeling at afgøre, hvorvidt deres kampagne eller initiativer var effektive, og hvilken effekt, det i så fald har haft. Hvorvidt du får succes med at sætte markedsføringsmål, afgøres ofte ved at følge SMART-målene: er dine marketingobjektiver specific, measureable, actionable, relevant og time-bound? De mest effektive marketingindsatser indeholder alle målene.

monday.com kan hjælpe dig med at nå de opstillede mål. Platformen har en marketingstrategitemplate, der kan hjælpe dig med at tracke alle de mål, du sætter.

Step 3: implementer automation
marketing management processer

Automationer og integrationer giver teams mere frihed til at fokusere på opgaver, mens teknologien håndterer de gentagende og kedelige opgaver, hvilket sikrer maksimum effektivitet.

monday.com findes der en lang række integrationer, du kan lave – og der er gode chancer for, at et værktøj du arbejder i, i forvejen, kan integreres med monday.com. Eksempler på værktøjer, der kan integreres med monday.com er: ZendeskSalesforceGoogle AdsOutlookMailChimpHubSpotLinkedIn og mange flere.

monday.com tager dit workflow et step længere med dets automationer, der gør det muligt for dig at opsætte automatiserede workflows. Du kan også vælge mellem de pre-prepared templates.

Step 4: Monitorer og evaluer

At måle dine resultater i realtid gør det muligt for dig at se, om du indfrir de målsætninger, du opstillede i begyndelsen af processen. monday.com hjælper dig med at tracke både dine aktive og tidligere kampagner, hvilket skaber indblik i hvilke trends der er, og hvorvidt de skifter.

monday.com kan være en signifikant support, når du skal implementere en effektiv marketingmanagementproces. Hvis du vælger en af værktøjets templates, kan du organisere dit team omkring én central platform, og stille den support til rådighed, de har brug for.

Overvejer du monday.com?

Hvis du overvejer, om monday.com kan være det rette match for din virksomhed, kan du kontakte os her, og få den første times konsultation gratis.

Shares
Share This