Gratis rådgivning til digital omstilling

Hos EnableN tilbyder vi gratis rådgivning til digital omstilling gennem SMV:Digitals vækst- og udviklingsprogram.   Hvad er SMV:Digital? SMV:digital er et program, der har til formål at fremme vækst og udvikling gennem digitalisering, automatisering og e-handel blandt små og mellemstore virksomheder i alle typer af danske virksomheder. Med SMV-Digital’s program får din virksomhed hjælp til […]

Hos EnableN tilbyder vi gratis rådgivning til digital omstilling gennem SMV:Digitals vækst- og udviklingsprogram.

 

Hvad er SMV:Digital?

SMV:digital er et program, der har til formål at fremme vækst og udvikling gennem digitalisering, automatisering og e-handel blandt små og mellemstore virksomheder i alle typer af danske virksomheder.

Med SMV-Digital’s program får din virksomhed hjælp til digital omstilling, styrkelse af online salg eller udvikling af digitale kompetencer gennem tilskud til privat rådgivning, investering og kompetenceudvikling.

Gratis rådgivning til digital omstilling

Gratis rådgivning til digital omstilling

EnableN tilbyder rådgivning gennem SMV:Digital

EnableN er godkendt rådgiver i SMV:Digital’s database, og vi kan derfor rådgive og vejlede dig, i din virksomheds digitale udfordringer. Hos EnableN kan vi tilbyde rådgivning inden for alt fra udarbejdelse til implementering inden for CRM, marketing automation, opgavestyring og -planlægning samt arbejdsstyring og -optimering. Med andre ord kan vi hjælpe dig med en bred vifte af aspekter i hele din virksomheds digitale omstilling.

 

Hvordan kan din virksomhed blive en del af SMV:Digital’s program?

Hvis du er tror, at din virksomhed vil have gavn af de tilskud, der kan modtages gennem SMV:Digital, skal I ansøge om at blive optaget i programmet. For at deltage, er der en række kriterier, din virksomhed skal leve op til, og din ansøgning skal redegøre for, hvordan programmet kan skabe værdi for netop din virksomhed. På SMV:Digital’s hjemmeside, kan du læse meget mere om ansøgningsproces og -kriterier.

 

Valg af rådgiver

Når din virksomhed er blevet optaget i programmet, skal I vælge en rådgiver. I kan vælge en rådgiver gennem SMV:Digital’s åbne rådgiverliste. Vælger I EnableN som jeres rådgiver, laver vi en indledende forventningsafstemning, så vi fra start sikrer, at I får den maksimale værdi ud af rådgivningen.

Lyder EnableNs kompetencefelt som dét, din virksomhed har brug for, for at løfte sig til et nyt niveau? Så vælg os som jeres rådgiver på SMV:Digitals hjemmeside, eller kontakt os her. Vi glæder os til den digitale rejse sammen med jer.

Shares
Share This