monday.com I softwareudviklingsvirksomheder
Ambitiøs softwarevirksomhed skaber vækst med monday.com processer

Tactile Games er en dansk spiludviklervirksomhed, der er dedikeret til at udvikle spil, der appellerer til et globalt publikum. Virksomheden har med stor succes udviklet spil som Lily’s Garden, Simon’s Cat spilleserien og senest, Penny & Flo. monday.com spiller en central rolle i Tactile Games daglige drift.

 

Brug monday.com i softwareudviklingsvirksomheder

Alle typer virksomheder kan få succes med monday.com. Head of Games Production hos Tactile Games, Ruben Ramírez, fortæller, hvordan monday.com spiller en central rolle i deres daglige drift

Tactile Games er en virksomhed i udvikling, og udgøres på nuværende tidspunkt af 260 medarbejdere. Størstedelen af dem bruger monday.com på daglig basis som et centralt procesoptimeringsværktøj.

 

Procesoptimering med monday.com

Ramírez fortæller, at monday.com bliver brugt dagligt i de fleste områder af, og processer i, virksomheden. Det bliver b.la. brugt i Quality Assurance, Programmering, Design mm. – altså alle processer lige fra skabelsen af selve produktet, til det visuelle udtryk, kvalitetssikring og meget mere.

 

monday.com understøtter det kreative miljø og de kreative processer

Da vi spørger Ramírez, hvad den største forskel monday.com har gjort for Tactile Games i det daglige virke, er han ikke i tvivl: monday.com’s største fordel er dets simpelhed og den gode user experience og det gode user interface, der gør det nemt og intuitivt for alle at navigere i og bruge. Han forklarede uddybende, at medarbejderne nemt kan drag and drop opgaver, samt tildele og ændre opgavestatusser, hvilket skaber et simpelt og tydeligt overblik. Brugen af farver gør det til en behagelig oplevelse at begå sig i monday.com, og Ramírez oplever, at det understøtter det kreative miljø i videospilsvirksomheden utrolig godt.

 

Overvejer du at integrere monday.com i din virksomhed?

Uanset om du er en softwareudviklingsvirksomhed ligesom Tactile Games, eller om laver noget helt andet, kan monday.com være et nyttigt værktøj til at understøtte din virksomheds struktur, udvikling og vækst. Hvis du vil høre mere om, hvordan monday.com kan bidrage til at skabe resultater for netop din virksomhed, kan du booke en times gratis konsultation ved at kontakte os her.