Har du i løbet af den seneste tid været frustreret over ineffektivitet, inkonsistens eller andre procesrelaterede udfordringer på din arbejdsplads? Eller har du bekymret dig om mængden af spildtid? Været i tvivl om, hvem der var ansvarlig for at drible en opgave i mål? Måske har du tænkt over den store mængde af arbejdstid, mange af de ansatte bruger på at sidde i møder i løbet af en arbejdsdag?

I så fald kunne noget tyde på, at du og din arbejdsplads bør overveje at komme i gang med at bruge monday.com. 

 

Projects overview board

 

monday.com er et effektivt arbejdsstyringsværktøj, når din virksomhed eller arbejdsplads står overfor proces- og effektivitetsudfordringer 

I takt med at du er blevet bevidst om, at der er huller i jeres workflows, der kan give anledning til frustration, vil det være naturligt at søge løsninger, der kan minimere disse. Her vil monday.com være en super løsning på jeres udfordringer, hvis de eksempelvis omhandler:

  • Forsinkelser i kommunikation som resultat af opdeling af afdelinger, eller endda opdelinger internt i teams
  • Overflod af møder, der gør det svært at videregive selv små bidder af kommunikation og information
  • Inkonsistens i valg af anvendte systemer og platforme i forskellige afdelinger eller forskellige teams
  • Mangel på synlighed i forhold til projektstatusser, samt hvilke opgaver der er blevet fuldført på tværs af afdelinger 

Ved at inkorporere monday.com på jeres arbejdsplads, vil I altså få en organisation der er mere strømlinet, mere effektiv og mere harmonisk, fordi alle nu arbejder ensartet.

 

monday.com – en investering i værdiskabelse  

De nævnte problematikker har alle én ting til fælles: de har en negativ påvirkning på bundlinjen. Det er uundgåeligt, at brugen af et WorkOS som monday.com har omkostninger forbundet. Men skræddersys, implementeres og anvendes værktøjet til din arbejdsplads’ behov, vil det blive synligt i jeres resultater. At bruge monday.com til at minimere årsagerne til ineffektivitet, vil frigive flere ressourcer, der kan bidrage til at skabe forbedrede resultater. Derudover vil en strømlinet brug af monday.com på tværs af teams og/eller afdelinger, mindske behovet for brug af øvrige systemer. Overordnet set er der altså god grund til at se tilvalget af monday.com som en langsigtet investering, der vil løfte din virksomhed til nye højder. 

Et eksempel på hvordan brugen af monday.com kan bidrage til værdiskabelse, kan ses i den succesfulde virksomhed, Shaping New Tomorrow, der bruger værktøjet i hele organisationen. Virksomhedens Deputy uddyber:

“Vi bruger monday.com som projektstyrings-værktøj på tværs af hele organisationen. Det giver overblik, og hjælper til at skabe synlighed omkring opgaver og deadlines.”

 

Team planning board

 

monday.com har mere end 152.000 kunder på globalt plan. Mange af kunderne har fantastiske succeshistorier at fortælle, om hvordan brugen af dette WorkOS har skabt stor merværdi for dem. Du kan se et par eksempler her:

Hvis din virksomhed beskæftiger sig med accounting, har monday.com desuden lavet en template, som virksomheder som din kan bruge. Med templaten kan I “hit the ground running” med jeres gratis prøveperiode. 

Du kan få din gratis prøveperiode ved at følge nedenstående steps:

  • Sign up til jeres gratis prøveperiode
  • Installér Accounting Firm Workflows app gennem dit monday account
  • Når det er installeret, tilføj et “New Board from Template”, og find “Accounting Firm Workflows

 

Vil du vide hvordan monday.com kan skabe værdi for netop din virksomhed?

Overvejer du at investere i monday.com, men har behov for sparring, tips eller vejledning? Så tøv ikke med at booke en gratis konsultation med vores eksperter HER.

 

Shares
Share This