”Gappet mellem strategi og resultater, er mennesker” siger Kathie Sorensen, Senior Partner hos Coffman Organisation og forfatter af bogen Culture Eats Strategy for Lunch. ”Uanset hvilken strategisk vej du vælger, eksekveres den gennem mennesker”.

En people-first kultur øger fastholdelsen af medarbejdere i virksomheder, men ledere har ofte ikke tid til at prioritere at implementere kulturdrevne processer. Ledelse er en anden disciplin nu, end det var engang; der er et følelsesmæssigt aspekt i rollen som leder, der ikke har været førhen. Risikoen for mentale helbredsproblemer stiger år efter år, og derfor er det vigtigere end nogensinde før at gøre medarbejdertrivsel til en topprioritet i virksomheder. 

Og det er her, monday.com kommer ind i billedet.

monday.com hjælper ledere med at organisere og automatisere processer, der fokuserer på deres medarbejdere, og monday.com anerkender nødvendigheden af, at de ansatte kommer mere i kontakt med hinanden, samarbejder og giver feedback, end det ofte er tilfældet.

Hvordan leder man medarbejderudvikling? 

Med monday.com bliver medarbejdernes daglige præstationer mere synlige, hvilket sikrer deres succes fra dag ét. Det er nemt at skabe overblik over de projekter, medarbejderne arbejder på, samt at se hvad der er blevet opdateret og hvornår. Du kan som leder også tilbyde hjælp og rådgivning, dér hvor der er behov, gennem monday.com. Du kan eksempelvis lave et dashboard, der viser en status over alle dine medarbejderes arbejde, så du kan hjælpe dem med at komme i mål med deres opgaver, hvis de har brug for hjælp. 

employee development

Medarbejdertilfredshedsundersøgelser

Når du vil skabe en people-first kultur, er det altafgørende, at dine medarbejdere får positive oplevelser. Du kan bruge monday.com til at lave medarbejdertilfredshedsundersøgelser, og få et indblik i hvordan dine medarbejdere har det. Du kan eksempelvis stille spørgsmål som ”hvor glad føler du dig på arbejdet?”, og bede dem om at bedømme deres glædesfølelse på arbejdet på en skala fra 1-10. Når du har indsamlet denne feedback, er det vigtigt at analysere den, og tage beslutninger der forbedrer organisationskulturen. 

Konsekvent anerkendelse

Medarbejderanerkendelse giver dem en følelse af, at deres bidrag og adfærd gør en forskel. Hvis medarbejderne føler sig set og værdsat, er der større sandsynlighed for, at de føler sig glade, og er villige til at yde dét mere i deres arbejde. Du kan bruge monday.com til løbende at følge op på dine medarbejdere; brug for eksempel datokolonnen til at planlægge et møde, og sæt en notifikation til at påminde medarbejderen om mødet på dagen. Brug desuden monday work docs til at notere de gode resultater dine medarbejdere har skabt den seneste tid, så du kan give dem den anerkendelse, de fortjener!

employee recognition

Del din feedback

Vi bruger monday.com til at give feedback til hinanden internt på projekter og opgaver. Det hjælper os med at skabe en people-first kultur, fordi vores team på denne måde i højere grad bliver ansvarlige for deres arbejde og fremskridt gennem samarbejde med hinanden. monday.com giver dig mulighed for at poste opdateringer og give visuelle anmærkninger, hvilket gør hele oplevelsen både visuelt stærk og brugervenlig. Du kan endda tilføje ”well done” gifs for at gøre det lidt humoristisk og sjovt. 

Gennemsigtighed på tværs af teams

Transparens er en af de mest afgørende faktorer, når det kommer til medarbejdertilfredshed, fordi det får medarbejderne til at involvere sig i beslutningstagningsprocesserne. Mangel på transparens kan have en negativ indvirkning på morale, performance og endda din virksomheds bundlinje. monday.com gør det muligt at lave boards med både medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere på, så alle relevante aktører kan se, hvad du arbejder på. 

Lev efter din virksomheds værdier

Alle dine ansatte bør efterleve virksomhedens kerneværdier, og det samme skal gøre sig gældende hos ledelsen. Hvis virksomhedens kerneværdier er ærlighed, hjælpsomhed og positivitet, bør det være det første både kunder og medarbejdere tænker på, når de hører virksomhedens navn. Dette vil også bidrage til at tiltrække nyt talent til din virksomhed, fordi de vil kunne se, at du ér dine kerneværdier. For at hjælpe dig med at promovere dine kerneværdier, kan du bruge monday.com til at administrere nye interne kampagner – for eksempel sociale arrangementer, nyhedsbreve og merchandise.

Leder du efter en måde at forbedre din organisationskultur på, eller er du måske på udkig efter måder at automatisere flere af dine virksomhedsprocesser for at gøre det hele lettere?

 

Start gratis prøveperiode her

 

Skrevet af Jade Isaac.

Shares
Share This