Marketing automation – simpelt og nemt

Mautic hjælper med at automatisere og udvikle dine kunderelationer

Mautic gør det nemt for virksomheder at nå ud til både nye og eksisterende kunder

Hvorfor Mautic?

Opgrader dine kunderelationer

Mautic gør det nemt at inteagere med dine kunder via de kanaler, som du ønsker 

9

Hurtig integration

Mautic tilbyder mange forskellige integrationsmuligheder, som sikrer, at du altid kan integrere dine eksisterende løsninger.

9

Effektiviser dine kampagner

Få en dyb indsigt i din kundedatabase. Brug denne informationer til at skabe kampagner og indhold, som er målrettet til din primære målgruppe. 

9

Få mere ud af dine leads

Nyhedsbreve, kontaktformularer eller mails. Med Mautic får du mest ud af dine leads – nemt og helt automatisk. 

Hvad er Mautic?

Mautic er et kraftfuldt Marketing Automation værktøj. Mautic er designet til at hjælpe dig med at opbygge meningsfulde relationer med dine kunder og potentielle kundeemner.

Værktøjet gør det muligt at levere ensartet, målrettet og personaliseret kommunikation.

Når et lead er identificeret, er du i stand til at spore alle de interaktioner, der har været mellem din virksomhed og den potentielle kunde. Derfor er det nu lettere end nogensinde at målrette og modificere dit indhold.

Hvordan gør vi?

Sådan kan Mautic hjælpe dig

Fuld integration i Mautic med dine favorit værktøjer

Mautic kan integreres med alle de værktøjer, som du normalt bruger i din hverdag.  Vi hjælper dig med at komme godt igang og til at integrere alle de værktøjer du bruger i dag.

Med de mange automatiseringsfunktioner kan du nu interagere med dit publikum, på en personlig og visuel måde, gennem alle dine favorit værktøjer.

Ejerskab over data

Mautic giver dig fuldt ejerskab over dine data, og giver samtidig fleksibilitet og kontrol. Resultatet er uovertruffen brug af data på tværs af alle dine systemer, som sikrer at du kan maksimere din kommunikationen til dit publikum, som er tilpasses deres ønsker.

Få mest ud af dit arbejde

At skabe en personlig oplevelse til dit kunder er ikke længere et uoverkommeligt mål. Mautic giver dit marketingteam en uovertruffen fleksibilitet og mulighed for at skabe både enkle og meget omfattende omnichannel-kampagner. 

Slip kreativiteten løs

Med Mautic er det lettere end nogensinde at opbygge e-mailkampagner, personaliserede meddelelser, udføre A/B-test og måle resultater. Det forenkler marketingautomation for alle på dit team og sikrer at I kan bruge tiden på kreativitet og innovation. 

Gør marketingautomation muligt med Mautic

Bag Enable finder du et hold af eksperter, hvis primære motivation er at forbedre din marketingautomation og digitale strategi. Ved at kombinere branchekendskab med vores pragmatiske og resultatdrevne strategi, hjælper vi vores kunder med at opnå den ønskede succes.

Enable er godkendt og certificeret Mautic-udbyder og vi har specialiseret os i udvikling, træning og hosting af Mautic-løsninger. Vores sortiment af services er designet til at arbejde sammen med dig og understøtte og fremskynde alle faser i implementeringscyklussen, fra installation og planlægning, gennem tilpasning og implementering, til træning og integration.

Vi tilbyder samtidig Helpdesk- og supporttjenester. Vi sørger altså for at du altid kan få den rette løsning på de udfordringer du eventuelt skulle møde. Disse tjenester er også kendt som mi360.

 

Hvordan gør vi?

Vores tilgang

Vi ved at det kan være uoverskueligt at påbegynde et nyt projekt, særligt når gælder implementering af nye softwareløsninger. Vi har fyldt vores portefølje med succesfulde implementeringer, som med udgangspunkt i vores særligt udviklede tilgang, sikrer at du får den rette løsning.  

1. Observation & Analyse
2. Rådgivning og produktdesign
3. Kortlægning af projektet
4. Opsætning og konfiguration
5. Integration & migration
6. Support & Service

360 graders tilgang

Som kunde hos Enable vi tager hele din virksomhed i betragtning. Når du ønsker at optimere din virksomhed, kræver det hele organisationens engagement. Vi hjælper dig med tilrettelægge den rette taktik.

Succes med dine projekter

Vi har været en del af den digitale udvikling siden 2004, og vi har over 1200 succesfulde projekter og implementeringer  i bagagen.

Prisvindende partner

Vi er stolte af at få udmærkelsen som SugarCRM foretrukne partner i Europa, Afrika og Mellemøsten, og nummer 4 globalt.

Opgaver løst

Kunder

Hosting kunder

Succesfulde implementeringer

SugarCRM-Advanced-Badge

Kundeprojekter

Portefølje 

Vores spændende kundeprojekter dækker over en bred portefølje. Vi elsker at udfordre os selv og tilbyde jer de skarpeste kompetencer i branchen. Vi ønsker at være jeres tætteste samarbejdspartner.

Vi hjælper kunder i Danmark og Norge

Lad os hjælpe dig

Vores værdier er bygget på vores indgående kendskab til projekter og løsninger. Vi ønsker at finde den rette løsning, som passer til din virksomheds udfordringer. Vi hjælper dig med at identificere og analysere de udfordringer, som de rette softwareløsninger kan hjælpe dig med. 

I

Email marketing

Email marketing er stadig en helt central del af den digitale værktøjskasse. Kunderne forventer stadig mere personaliserede indhold, som sætter stadig højere krav til dine softwareløsninger.

I

Rådgivning

Vi står klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning. Vi kommer gerne ud til dig og demonstrerer hvordan Mautic kan forandre jeres emailkampagner.  

 

I

Udnyt din viden

Vi ved hvor vigtigt det er at kunne udnytte den viden, som du har i virksomheden. Vi tilbyder de rette softwareløsninger, som kan hjælpe jer med at få mest ud af jeres data.

I

Målrettet kommunikation

Skab kampagner, som skiller sig ud i mængden på flere forskellige kanaler. Skab en stærkere relation med dine kunder, som sikrer et stærkt og langvarigt kundeforhold. 

Gratis konsultation

Testimonials

Mød vores kunder

ENABLE HAR HJULPET OS MED AT LEDE VORES DIGITALE TRANSFORMATION.

Vores partnerskab med Enable har og er stadig, en hjørnesten i vores succes. Implementering af et nyt system i en forretning som vores, kan ikke gøres i løbet af en nat. At gå fra idé til handling, kræver en jævn balance mellem kortsigtede mål og langsigtede visioner. Fra starten har Enable været vores betroede rådgiver og partner, som har hjulpet med til at guide os i den rigtige retning. De har samtidig udfordret os undervejs, samtidig med, at de har holdt et konstant fokus på målet.

Daniel Heck

Marketing Direktør,
Rohde & Schwarz
Cybersecurity

A HIGHLY EXPERIENCED CONSULTANCY PARTNER

In my world it is not so much about the
system, but how the system can require you
to think differently and change your
processes. With Enable we were provided
with a highly experienced consultancy
partner who was first of all dedicated to fulfil
one goal: To enhance our business. They
were our safeguard in applying the new
platform most effectively and enhancing our
existing processes around it. As a result the
implementation was less about bits and bytes and more about how our company could learn from the system and use it as a
transformation catalyst.

Søren Pedersen

Salgsdirektør
PPS A/S

Blog

Vi holder dig opdateret

Bloggen er en ressource for dig, som ønsker, at være opdateret i forhold til de softwareløsninger, som vi tilbyder

Tegn på at din virksomhed har brug for monday.com

Tegn på at din virksomhed har brug for monday.com

Har du i løbet af den seneste tid været frustreret over ineffektivitet, inkonsistens eller andre procesrelaterede udfordringer på din arbejdsplads? Eller har du bekymret dig om mængden af spildtid? Været i tvivl om, hvem der var ansvarlig for at drible en opgave i...

Skab en people-first kultur med monday.com

Skab en people-first kultur med monday.com

”Gappet mellem strategi og resultater, er mennesker” siger Kathie Sorensen, Senior Partner hos Coffman Organisation og forfatter af bogen Culture Eats Strategy for Lunch. ”Uanset hvilken strategisk vej du vælger, eksekveres den gennem mennesker”. En people-first...

monday.com introducerer et nyt forbedret board-design

monday.com introducerer et nyt forbedret board-design

Den cloud-baserede arbejdsstyringssoftware, monday.com, har lanceret et forbedret platformdesign, der udspringer af forbrugernes feedback. Det nye design giver en mere glidende og intuitiv brugeroplevelse, og gør arbejdet i systemet lettere, mere praktisk og mere...