Den cloud-baserede arbejdsstyringssoftware, monday.com, har lanceret et forbedret platformdesign, der udspringer af forbrugernes feedback. Det nye design giver en mere glidende og intuitiv brugeroplevelse, og gør arbejdet i systemet lettere, mere praktisk og mere effektivt end nogensinde før. Men hvordan kommer det nye design til at gavne dig som bruger af monday.com? 

monday.comOpgradering af board-strukturen

I selve platformens board-struktur er der implementeret fundamentale forbedringer, der inkluderer:

 • New subitems layout. Underpunkter der før stod i separate kolonner, er nu blevet en integreret del af boardet. Fordelen ved at integrere dem i boardet er, at det bliver mere simpelt at tilføje, se og administrere underpunkter. 
 • Item layout. Det nye elementdesign gør det utrolig nemt at redigere i elementnavngivningen, og du kan derudover nu bruge Batch Actions med det samme ved blot et enkelt klik i checkboksen til venstre for hvert punkt. 
 • Group layout. Indtil nu har det været muligt at tilføje en ny gruppe i toppen af dit board. Med det nye design kan du nu tilsvarende gøre det samme i bunden af dit board, og på den måde skabe et simplere workflow.
 • Column and item menus. Kolonne- og emnemenuerne er blevet fornyet, så de nu er mere konsoliderede og organiserede, hvilket gør det nemmere for dig at finde det, du leder efter.
 • Column drag and drop. Processen i at trække-og-slippe for at ændre rækkefølgen af kolonner, er blevet mere glidende og simpel. 
 • Group data summaries. Når du holder din markør over et gruppenavn, vil du nu kunne se antallet af elementer i den pågældende gruppe. Du vil derudover, hvis kolonneoversigter er aktiverede, kunne se en opsummering af en gruppes data når kolonnen er minimeret.
 • Shortcut for adding items. Ved at bruge tastaturgenvejen ”Shift + Enter” kan du nu blive ved med at tilføje elementer til dit board uden at bruge din mus. 
 • Highlighting a newly added item. Ved at tilføje et nyt element og derefter trykke ”Enter” på dit tastatur, bliver elementet fremhævet med blåt mens du fortsat arbejder, og opdaterer detaljerne på elementet. 

monday.com projects

Board header forbedringer 

Boardets overskrift og værktøjslinje er blevet fornyet for at skabe et mere enkelt, organiseret design, og for at gøre det lettere at tilføje nye funktioner. 

 • New board description. Du kan nu få vist boardbeskrivelsen gennem ”i” ikonet ved siden af titlen. Derudover er beskrivelsen blevet fornyet, så der kan skrives mere tekst, og informationer såsom boardets workspace, creator, type og meget mere, vises. 
 • ”Sticky” header. Når du ruller ned på dit board, vil boardets header minimeres og flytte sig med dig, så du til enhver tid kan tilføje visninger, filtre, sorteringer og lignende. 
 • New tabs UI. Designet af boardets visningsfaner er blevet ændret så de ser mere enkle ud, og er nemme at navigere i og bruge.
 • New add button. Hovedknappen ”tilføj” giver dig nu mulighed for at tilføje et nyt element, en ny gruppe, en ny kolonne, eller at importere flere elementer fra ét centraliseret sted.
 • Boardmenu og power-ups. Handlingerne på hovedboardet er blevet konsoliderede og nemmere at finde. Derudover kan du nu tilføje nye visninger, dashboards, automationer, integrationer mm, alt sammen via ”Board Power-ups” knappen. 

Væsentlige søjlefornyelser 

Design- og anvendelighedsniveauerne er blevet løftet på nogle af de mest populære kolonnetyper, for at gøre dem så brugervenlige som overhovedet muligt. 

 • Status column. Statuskolonnen har fået opgraderet sit look og feel for at gøre det endnu nemmere at tilføje nye etikker, redigere i de eksisterende og gør det endda muligt at designe kolonnen, fuldkommen som du ønsker. 
 • People column. Med den forbedrede people column kan du nemt og hurtigt tilføje flere personer med færre klik. Desuden er søgeresultaterne og forslagene forbedret, hvilket gør det nemmere at finde og tilføje de personer, du har brug for.
 • New priority column. Prioritetskolonnen er blevet redesignet, så du nu kan prioritere elementer. 
 • New label column. Der er blevet integreret en helt ny label-kolonne, som gør det nemt at kategorisere dine elementer, som du ønsker. 

monday.com columns

Filteropgraderinger 

Som det sidste er der blevet lavet en række filteropgraderinger på platformen, der gør det lettere at zoome ind på de informationer, du har brug for.

 • ”Recent filters” section. Designet af de hurtige filtre er blevet fornyet, og der er blevet tilføjet en ”seneste filtre” sektion, så du hurtigt kan finde og anvende dine tidligere brugte filtre. 
 • ”Persisting” filter functionality. Når du anvender et boardfilter, vil ethvert nyoprettet eller opdateret element kun ses i den filtrerede visning, hvis det passer med det valgte boardfilter.

Det nye platformsdesign af monday.com tilbyder altså massevis af nye, forbedrede funktioner, der i endnu højere grad end før kan optimere din arbejdsstyring.  

Er du og din virksomhed interesserede i at implementere monday.com og effektivisere jeres arbejdsstyring?

Enablen er en af de eneste certificerede partnere hos monday.com i Danmark, og vi har derfor specialiseret viden om arbejdsstyringsplatformen. Du kan læse meget mere om monday.com  på vores hjemmeside, og se hvordan du kommer i gang med at bruge softwaren. 

Kontakt

 

Blog skrevet af Alberte.

 

 

Shares
Share This